Online bestellen

Online bestellen. Enkele weetjes.

Waarom kan ik niet meer telefonisch bestellen?

Iedere seconde dat wij ‘aan de telefoon hangen’, is een seconde dat wij niet kunnen verder werken. Ons werk wordt onderbroken, we zijn de kluts kwijt, onze frietjes/vlees staan bruin te worden, we hebben de kassa nodig om de bestelling in te geven en onze wachtende klanten moeten dus langer wachten.

Waarom zou ik online bestellen?

De online klant geeft zelf hun bestelling in, wij krijgen het in de vorm van een bestelbon uitgeprint, we worden niet gestoord in ons werk EN er is tijd bespaard omdat dat al een klant minder is waarvan wij nog de bestelling moeten opnemen.

Krijgt de online klant voorrang?

NEEN! Absoluut niet! De online klant kan een richttijd kiezen dat hij/zij er wil om komen. Wij proberen dit uur zoveel mogelijk te benaderen, maar daar kan steeds een verschil op zitten.

Er is ook een beperking van het aantal bestellingen die online kunnen doorkomen. Wanneer je op vrijdagavond je bestelling doorgeeft om 18u30, is de kans dus groot dat het eerst volgende beschikbare uur 20u is of later.

Wat wordt er bedoeld met ‘zo snel mogelijk’?

Zoals het al doet vermoeden, ‘zo snel als mogelijk’. Staat er op het moment van jouw bestelling niemand te wachten? Dan krijg je onmiddellijk bericht dat je mag vertrekken. Staat er op het moment van jouw bestelling een rij tot buiten? Dan word je ‘onzichtbaar’ in de rij gezet alsof je op dat moment in de frituur zou binnen komen.

Waarom online bestellen, als ik nog steeds moet wachten?

Iedereen gaat gehaast door het leven. Je komt van je werk, je hebt de kinderen van ’t school opgehaald, de ene moet gaan voetballen, de andere naar de muziekles, onderweg wil je nog stoppen aan de bakker voor brood, er staat nog een heel huishouden op je te wachten… Niemand heeft de tijd of zin om drie kwartier te staan aanschuiven in de rij.

Door online je bestelling door te geven, kan je gewoon verder doen waarmee je bezig bent of je kunt gewoon lekker genieten van een filmpje in de zetel tot je een smsje krijgt dat je bestelling 10 minuutjes later zal klaarstaan.

Waarom moet ik een service kost betalen?

De service kost bedraagt 4% op het totaalbedrag van je bestelling.
Deze kost gaat niet naar ons, maar naar de externe firma die dit bestelplatform beheert.

De werkelijke kost ligt veel hoger, maar wij passen de rest bij, omdat we vinden dat wie online bestelt, helpt ons werk te verlichten.
Als je kijkt naar een pizza.be of takeway.com of deliveroo,… zal je merken dat dergelijke kosten overal worden aangerekend.

Dit bedrag heeft dus niets te maken met een voorkeursbehandeling of enige vorm van extra inkomen voor de frituur.

Waarvoor dienen de ipads in de frituur?

Wanneer we met een lange wachtrij zitten, kan de klant ervoor kiezen om zelf zijn bestelling in te geven op één van de ipads/bestelkiosken.

Iedere bestelling die door de klant wordt ingegeven, is weer een bestelling minder dat wij moeten opnemen, waardoor wij sneller de bestellingen kunnen verwerken. En het is nog een beetje tijdverdrijf ook ?

Tot slot…

We werken nog iedere dag aan een vlottere service, luisteren naar feedback, kijken we waar we kunnen verbeteren en streven we steeds naar een maximale tevredenheid bij al onze klanten.

We staan onder constante druk omdat alles steeds sneller, beter en goedkoper moet. We willen ons dan ook graag verontschuldigen voor eventuele fouten die in die drukte worden gemaakt.

Mochten jullie verder nog vragen hebben of eventuele opmerkingen, aarzel dan niet om deze door te geven via mail frituur.smoefelhuisje@gmail.com